A hajam Berlinben is tökéletes

A hajam Berlinben is tökéletes

Mostanában sokat tartózkodom Németországban. Azon belül is leginkább Berlinben, Friedrichshain-ban. Mivel a hajam szeretem, ha rendben van tartva és rendszeresen vágatnom is kell, ezért kerestem hát egy jó fodrászatot. Olyan helyet szerettem volna találni, ahol a fodrász szenvedéllyel él a frizurák és a hajak világában. Magyarországon is hasonló fodrászom van és bevallom, nagyon szeretem. Nem fogom Németországban sem alább adni.

 

 Sokszor látni olyan fodrászt, aki már szinte művészként létezik, allűrrel és minden művészi beállítottsággal ellátva. Én azt gondolom, hogy a vendégeknek ezzel legtöbbször nincs problémájuk, hiszen a hajuk iránt következetesen elkötelezett emberről van szó az összes figyelmével, odaadásával és ambíciójával együtt. Ilyen az én magyarországi fodrászom is.   

Vagyis szerettem volna olyan fodrászt találni, ahol mindez az attitűd jelen van, természetesen nem kérdés, hogy a legprofesszionálisabb felszereléssel rendelkező szalonban szerettem volna megtalálni. Sokat érdeklődtem.

Arra jutottam, hogy Berlinben D. Machts csoport néven ismert a legsikeresebb fodrászat. Vagyis ez nem csupán egy fodrászat, hanem már hálózat, mivel országszerte több szalonnal rendelkeznek. a honlapjukat böngészve megtudtam, hogy olyan fodrászokat foglalkoztatnak, akik szenvedéllyel élnek a hivatásuknak. Az, hogy több sikeres szalont is futtatnak, annak az a titka, hogy a vezetőség kapcsolata az alkalmazottaikkal szoros, az alkalmazottak nem csak a vezetőkkel, hanem egymással és a vendégekkel is  őszinték, kedvesek és lojálisak. Ez az emberi légkör az ügyfelek részéről is jól érezhető, amikor a szalonban tartózkodnak.

Kiemelten szem előtt tartják, hogy milyen haj- és frizura trendek a legkedveltebbek világviszonylatban, nincs olyan kérés, amit ne tudnának teljesíteni, még akkor is ha a kérés teljesen extrém. Magas színvonalon, minőségi szolgáltatást nyújtanak. Természetesen nem kérdés, hogy professzionális technikákat alkalmaznak, és profi eszközökkel és hajápolási termékekkel dolgoznak. Kreatív és ötletes fodrászaik a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Szeretik megismerni ügyfeleiket, az igényeiket, az életstílusukat és a hajápolási szokásaikat. Igyekeznek lenyűgözni őket. Törekszenek arra is, hogy a legújabb trendek mellett ismerjék a hajápolás minden csínját és bínját. A legújabb, kutatások alapján is igazolt hajápolási trendeket. Hiszen egy-egy kliens hosszútávon is szeretne egészséges és trendi hajat. Holisztikus szemlélettel ajánlanak hajápolási termékeket minden hajtípusra. Gondoskodnak arról, hogy a vendégük megértse és megismerje a hajápolás fontosságát, hiszen az legtöbbször nem a fodrász szalonban tud megvalósulni, hanem a hétköznapok során a vendég saját maga végzi ezt a műveletet.

Folyamatosan tovább képzik magukat, rendkívül fontos számukra, hogy a legújabb trendeket is ismerjék. Részt vesznek kiállításokon, rendezvényeken, ahol sok inspirációt tudnak magukévá tenni. Különböző díjakat értek el neves versenyeken is az alkalmazottak.

Összességében azt gondolom, hogy szívesen ajánlom a FriseurFriedrichshain hajszalont, szuper tapasztalatokkal jöttem el onnan.

Posted on