A női lélek, a férfiak és a szolgáltatási piac

A női lélek, a férfiak és a szolgáltatási piac

A szépségipar mellett a hölgyeknek szóló szolgáltatások piaca mindig időszerű és nagyszerű. Általában érdemes ezekbe a piacokba invesztálni, mert  nagy eséllyel megtérülnek. Ahol a hölgyek mellett a férfiak is megjelennek az adott piacon, ott még inkább lehetőség van jó piaci szegmenst találni egy-egy vállalkozáshoz.

A szerelmi kapcsolatokhoz egyre több romantikus szolgáltatást lehet elérni. Legyen az romantikus helyszíntől utazáshoz kapcsolt szolgáltatáson át egészen a virágküldési lehetőségig.

A szerelem talán az egyik legjobb motiváció arra, hogy a férfiak kinyissák a pénztárcájukat. Mert megéri és érdemes is szívük Hölgyébe fektetni. Mert annyi módon tudja visszaadni egy igazi nő azt, amire a férfi vágyik tőle.

Az apró gesztusok sokat elárulnak egy férfiról, hogy mennyire úriember. Mennyire fontos neki, hogy fektessen a kapcsolatába. Főleg a hétköznapi, „csak úgy” adott gesztusok érnek a legtöbbet.  Sokkal többet érnek, mint a megszokott ajándékozási alkalmakkor adott ajándékok. Mert, ha csak úgy kapom, az azt jelenti, hogy én vagyok a fontos és nem az ünnepnap, ami hozzám kötődik.

Persze fontos azt megfontolni, hogy milyen ajándékot adunk, mennyire tudja azt hölgyünk értékelni.

Egy biztos, hogy nincs olyan hölgy, aki ne szeretne gyönyörű virágot kapni. Ha már ismerjük, akkor tudjuk, hogy melyik a kedvenc virága, a színe. Ha nem ismerjük, akkor érdemes pár dolgot tudni. A vörös rózsa biztos, hogy a szerelem jele. Párkapcsolatban azzal nem lehet bakot lőni.

Akár már az első randevún is lehet virágot vinni a hölgyünknek. Itt még természetesen csak egy szálat, ne rontsunk rá egy hatalmas virágcsokorral, mert azt lehet, hogy elsőre soknak érzi. Vagy csak vigyük el olyan helyre sétálni, ahol vannak rózsabokrok és tépjünk le neki egy rózsát. Lehet, hogy majd évek múlva fogjuk a virág szirmait újra látni a kedvenc verses kötetében lepréselve….

A kapcsolat elején lehet vinni apró virágot, amit a csuklójára tehet, vagy a kabátjára tűzhet, ha olyan rendezvényen jelenünk meg vele. De később már nagyobb csokor virágot is lehet neki vinni. Ne csak az évfordulókra és jeles napokra tartogassuk az ilyen meglepetéseket. A kapcsolatba érdemes folyamatosan akár egy sima hétköznap alkalmával is invesztálni.

A kreativitást is mindig értékelik a hölgyek. Lehet virágcsokorral küldeni titkos randevú helyszínt és időpontot. Egy csodálatos szállodai meglepetés éjszakát be lehet vezetni így is. Vagy akár egy kedves emlékről fényképet csatolni a virágcsokor mellé. Nemes egyszerűséggel oda lehet adni a hölgynek. Aki egy kicsit jártas a szolgáltatások piacán, azok tudják, hogy sok virágküldő szolgáltatás is létezik a piacon, akár külföldi kiküldetésből is meg tudjuk lepni a hölgyünket a küldj virágot Magyarországra szolgáltatással egy virágcsokorhoz tűzött repülőjeggyel.

Posted on