Fitnesz trendek 2019

Fitnesz trendek 2019

Akár a megszokott, jól bevált otthoni szobakerékpároddal is trendi lehetsz a fitnesz piacon, hiszen a 2019-es évben a virtuális edzések ideje érkezik el. Az internetes lehetőségek terjedésével egyre inkább személyre szabottabb és kényelmesebb lehet az edzésed. Ha neked nincs lehetőséged egy adott fix időpontban edzésre járni, akkor sem kell lemaradnod a legjobb, téged fókuszba helyező lehetőségekről. Havi bérleti díjjal csatlakozhatsz virtuális közösségekhez, ahol nem csupán edzővel, hanem már orvosokkal, dietetikusokkal és akár a lelkedet és az edzéshez való hozzáállásodat rendbetevő lélek-coachokkal is tarthatod a kapcsolatot.

Lehetőséged van a tested értékeit mérő fitnesz karórákkal, vagy telefonos applikációkkal és kütyükkel a virtuális közösségi oldalon lévő, személyes online felületeden az adatokat feltölteni, melyeket szakértők követnek nyomon az előfizetésed függvényében. Az elemzések alapján ők javasolnak neked folyamatosan személyre szabott edzéslehetőségeket, melyek a te életviteledhez és egészségi faktorodhoz is leginkább hatékonyak lehetnek. A célokat közösen tudjátok meghatározni és mindig csak az adott következő lépésre koncentrálni. Lehetőséged van ezeken a felületeken nem csupán szakértőkkel, hanem hozzád hasonló közösséggel is kapcsolatot kialakítani, akik támogatnak és inspirálnak téged, hiszen ugyanabban a cipőben járnak mint te.

Egy dolgot viszont biztosan nem lehet megúszni, az pedig a befektetett munka és eszközök. Lehet bármilyen trendi az ajánlat, az biztos, hogy befektetett munka nélkül nem tud lefogyni senki sem. A szabály nagyon egyszerű. Több kalóriát kell égetni, mint bevinni. A kalória égetésének is megvannak a feltételei, az pedig a belefektetett idő és munka. Természetesen a szakemberek az edzés intenzitását és időtartamát is jól meg tudják határozni, hogy az leginkább az éppen aktuális cél elérését támogassák az aktuális lehetőségek és erőforrások figyelembevétele mellett. A kalóriákat pedig személyre szabottan kell bevinni a szervezetbe. A kalória égetéséhez rengeteg csodaszert kínálnak, de a csodaszerek sokszor csak ígéreteket tudnak nyújtani, eredményeket nem. Mi lehet jobb egy jól megválasztott otthoni szobakerékpárnál, vagy futópadnál, ha ilyen csapat van az ember háta mögött?

Napjainkban a legtöbb embernek igen nehéz menedzselni az idejét. Az idő az egyik leginkább vágyott „termék” amit legtöbben szeretnének birtokolni. Ezért nyújt jó lehetőséget egy otthoni szobakerékpár, vagy futópad és egy jólmegválasztott virtuális szakértői csapat napjainkban. Hiszen a virtuális csapat bármikor rendelkezésedre áll, akár a munkahelyeden meg tudod nézni az elemzéseket, amit a személyes oldaladon találhatsz. Amikor hazaérsz, akkor neked csupán annyi a feladatod, hogy egy jól kiválasztott szobakerékpárra felülsz és az éppen aktuális edzésmennyiséget és edzésformát letekered. Az edzés során kapott értékeidet, pedig a karórádról, vagy kütyüdről feltöltöd a virtuális közösségi oldalra. A szolgáltatást megrendelheted úgy is, hogy komoly orvosi és dietetikus felügyelettel haladsz, folyamatos labor nyomonkövetéssel. Ha kéred, akkor még akár a bevásárlólistádat is kinyomtathatod a felületről. Trendinek lenni valahogy egyre könnyebb…

Posted on