Színek az őszi szépségtípushoz - milyen színpaletta fogja kiemelni az ősz típus szépségét?

Színek az őszi szépségtípushoz - milyen színpaletta fogja kiemelni az ősz típus szépségét?

Bármely nő jól néz ki, ha tudja, mivel emelheti ki a szépségét, és mi az ami nem előnyös neki. Egy fiatal lány az értékeit az érett nőktől eltérően hangsúlyozza. A szépség meghatározásakor a típus szintén fontos. Amíg a vakító Ms. Spring elkápráztat, addig Mrs. Spring egyszerűen csak maga a ragyogás.

A sötét haj sminkje különbözik a szőke sminkjétől. Ez egy nyilvánvaló és közismert elv, de tisztában vagy azzal, hogy a megfelelő színpaletta kiválasztásához tudni kell, hogy milyen szépséget képviselsz? Itt nem csak a haj színe fontos, hanem az árnyalata, valamint a szem és a bőr színe is. Ha szeplőid vannak, barna szemed és arany tükröződése van a hajadnak, akkor valószínűleg Mrs. Ősz vagy.

Ha meg akarsz győződni arról, hogy megfelelsz-e a kritériumoknak, és meg szeretnéd tudni, hogy mely színek tökéletesek az őszi szépséghez - kérjük, olvassd tovább!

Színek az őszi szépségtípushoz - milyen színpaletta fogja kiemelni a Te tulajdonságaidat?

Amikor az "őszi" gondolkodik, látja-e képzeletében a fákról eső sárga, piros és barna leveleket? Ezek a reprezentatív színek, melyek az ősznek nevezett szépség típusához illenek. Tehát ha Mrs. Autumn vagy és kíváncsi, hogy milyen színek felelnek meg Neked, akkor tudd, hogy a színpalettád pontosan az, amely ebben az évszakban uralja a természetet is.

Az őszi szépségű nők vörös hajúak, nagyon meleg árnyalattal. Nem minden ősz típus vörös és szeplős. Mind a szőke, mind a sötét hajú nők megjelenhetnek az ilyen szépség között. Az érintőpont a haj és a bőr meleg színe. Legtöbb hölgynek általában zöld szeme van, de szürke, barna vagy mogyoró is előfordul. Ha továbbra is kétségeid vannak arról, hogy az őszi szépségű nőkhöz tartozol-e, válaszolj arra a kérdésre, hogyan reagál a bőre mindenféle változásra. Ha egy ér átlátszik a bőrödön, könnyen elpirulsz, és alig tudsz napozni, akkor Mrs. Ősz vagy. Az ilyen típusú szépség részeként három altípus különböztethető meg: néma ősz, meleg ősz és mély ősz.

Színárnyalatok a hölgyeknek az őszi szépség típusával

Az őszi nőnek a ruházati színek megválasztásában a szezonra jellemző meleg színpalettáról kell választani, amelyet az ő típusa képvisel. Arany, barna, kék-zöld, sötétkék, sötét farmer, sötétzöld, meleg szürkeárnyalat, krém, bézs, szalma szín és tojáshéj - ezeknek a színeknek mindig jelen kell lenniük a ruhásszekrényében. Az ilyen szépségnek el kell kerülnie a tiszta fehér, világoskék és élénk rózsaszínű színeket. De a vörös minden árnyalat (paradicsom, rák, muskátli) határozottan hangsúlyozza a szépséget. Különböző zöld árnyalatú narancssárga ruhákat is érdemes viselnie. A Matterhorn moda weboldalon rengeteg árnyalatú ruha közül válogathatnak nem csupán az ősz típusú hölgyek.

Az ősz típusú hölgyek sminkje

Az ilyen típusú szépség sminkjének visszafogottnak és melegnek kell lennie. A túl nehéz "smink" valószínűleg nem ad varázst Mrs. Ősznek, éppen ellenkezőleg - kellemetlen kontrasztot fog mutatni finom szépségével. A rúzsok között a barna, a vörös és a réz, a paradicsom, a lazac, a terrakotta és a fahéj árnyalatai működnek. A szemeket jól kiemelik, és élénkítik a lazac, őszibarack és napos színek. A szemhéjfestékeknek és a ceruzáknak barna színűnek és melegnek kell lenniük őszi színekben: 

Unalmas ősz

Az unalmas ősszel besorolható hölgyek semleges bézs, olajbogyó vagy elefántcsont színűek. A szeme mogyoró vagy világosbarna, szürke-zöld vagy kék-zöld. Jellemző tulajdonság a meleg szőke vagy meleg, világosbarna színű haj. A poros ősz számára tökéletes színek a lazac, a barna, a khaki, az őszibarack, a korall, a menta, a smaragd és a tenger zöld.

Meleg ősz

A meleg ősz a legmelegebb típus. Vörös vagy sötétbarna haj jellemzi. A szem általában zöld vagy zöld-barna, de lehet világos vagy sötétbarna is. A meleg őszi színek elsősorban meleg beiges, zöld, türkiz és blues. Ha a gránátalma enyhén lila árnyalatú. Az ékszerekhez hasonlóan ez arany és kontrasztos színű kövek, például zafír vagy türkiz.

Mély ősz

Ez a legteljesebb és legmélyebb altípus. Az ilyen szépségű nőnek barna vagy sötétbarna haja és barna vagy sötétbarna szeme van (néha zöld és kékes). A színek esetében a telített beigék, a zöldek, a türkiz, valamint a lila és a barna árnyalatú vörös a legmegfelelőbb. Ékszerek természetesen arany, bár ezüst is - finoman megjelölhető kis mennyiségben.

 

Posted on